Sąlygos ir nuostatos

Bendros sąvokos

Turite perskaityti ir sutikti su jais, kad galėtumėte užpildyti bet kurį užsakymą pagal mus.

TERMINŲ PRIĖMIMAS

Mes padarome šią svetainę, įskaitant visą informaciją, dokumentus, ryšius, failus, tekstą, grafiką, programinę įrangą, produktus ir paslaugas, prieinamas per svetainę („Medžiagos“) ir visas paslaugas, kurias mes ir trečiosios šalys valdome svetainėje („Paslaugos“), galite naudoti pagal šiame dokumente išdėstytas sąlygas ir sąlygas bei bet kokius šio dokumento pakeitimus, kuriuos galime kartkartėmis paskelbti („Naudojimo sąlygos“).

Bet kokiu būdu pasiekdamas ar naudodamasis šia svetaine, jūs sutinkate ir esate saistomas jų naudojimo sąlygų. Panašiai, kai pateikiate užsakymą pas mus, jūs (arba „Pirkėjas“) sudarote sutartį su mumis (pardavėju). Sudarius šią sutartį, jūs visiškai sutinkate su šiomis sąlygomis.

Mes pasiliekame teisę savo nuožiūra keisti naudojimo sąlygas ir kitas gaires ar taisykles, paskelbtas svetainėje. Jūsų tolesnis naudojimasis Svetaine ar bet kokia joje pasiekiama medžiaga ar Paslaugos po tokio pranešimo paskelbimo reiškia, kad sutinkate su pakeitimais. Jūsų naudojimuisi svetaine bus taikoma naujausia Naudojimo sąlygų, taisyklių ir gairių versija, paskelbta svetainėje tokio naudojimo metu. Turėtumėte periodiškai patikrinti šias naudojimo sąlygas, kad peržiūrėtumėte tuometines sąlygas. Jei pažeidžiate bet kurią iš naudojimo sąlygų, jūsų įgaliojimas naudoti šią svetainę automatiškai baigiasi.

PASLAUGOS

Kiekvienas šios svetainės produktas ir kaina laikomi pasiūlymu įsigyti paslaugą. Mūsų siūloma paslauga apima kodo ir išsamių instrukcijų, kaip atrakinti korinį įrenginį, įsigijimą ir pateikimą. Ši paslauga pradedama gavus iš jūsų mokėjimą.

PIRKĖJO ATSAKOMYBĖ

Nors kai kuriose šalyse mobiliųjų telefonų atrakinimas yra neteisėtas, prieš pateikdami užsakymą pas mus, jūs turite patikrinti savo šalies įstatymus. Visi korinio ryšio įrenginiai neveikia visuose tinkluose. Todėl esate atsakingas už korinio įrenginio suderinamumo su tinklu, kurį jie ketina naudoti, patikrinimą. Korinio prietaiso pakeitimai gali sugadinti arba panaikinti gamintojo garantiją. Jūs esate atsakingas už prietaiso garantijos patikrinimą. Mes neatsakome už žalą, padarytą jūsų mobiliajame įrenginyje, arba už garantijos atsisakymą, padarytą naudojantis mūsų Paslaugomis. Šioje svetainėje siūlomos paslaugos yra skirtos naudoti mobiliojo įrenginio, kurį užsakymo pateikimo metu nurodo IMEI („Internationa Mobile Equipment Identity“) numeris, savininkui. Koriniai prietaisai, apie kuriuos buvo pranešta apie pamestus ar pavogtus, laikomi „uždraustais“ arba „įtrauktais į juodąjį sąrašą“ ir nėra naudojami net juos atrakinus. Pirkėjas yra atsakingas už tai, kad jis būtų teisėtas prietaiso savininkas. Mes neatsakome už paslaugą, kuri tinkamai neveikia koriniuose įrenginiuose, apie kuriuos pranešama apie pamestus ar pavogtus, ir mes pasiliekame teisę atsisakyti bet kurio Pirkėjo paslaugos, jei įtariama įtartina veikla.

GARANTIJOS

Mes garantuojame, kad teikiama paslauga atrakins jūsų mobilųjį įrenginį. Jei mūsų paslauga neveikia su jūsų koriniu įrenginiu, mes grąžinsime visas lėšas, jei tenkinamos šios sąlygos:

Visa Pirkėjo pateikta informacija užsakymo metu yra 100% tiksli.

Pirkėjas vykdė atrakinimo instrukcijas tiksliai taip, kaip nurodyta

Tikslinis korinis įrenginys anksčiau nebuvo atrakintas.

Tikslinis korinis prietaisas jokiu būdu nebuvo pakeistas, pakeistas ar sugadintas.

Tikslinio korinio prietaiso IMEI numeris niekada nebuvo pakeistas, pakeistas ar sugadintas

su bet kokiu būdu.

Niekada nebuvo bandyta atrakinti naudojant kodą tiksliniame koriniame įrenginyje.

Mes garantuojame, kad jūsų mobilusis įrenginys nebus pažeistas atrakinimo metu, jei tiksliai laikomasi instrukcijų. Dėl korinio ryšio įrenginių įvairovės ir GSM dažnių negalime garantuoti, kad mūsų paslauga leis jūsų korinio ryšio įrenginiui veikti konkrečiame tinkle. Mes garantuojame, kad kruopščiai dirbsime spręsdami visas problemas, kylančias apdorojant jūsų užsakymą ir naudojantis mūsų atrakinimo paslaugomis. Mes garantuojame, kad teikiama paslauga atrakins jūsų mobilųjį įrenginį. Jei mūsų paslauga neveikia su jūsų koriniu įrenginiu, mes grąžinsime visas lėšas, jei tenkinamos šios sąlygos.

GRĄŽINAMŲJŲ GRĄŽINIMŲ IR KREDITŲ SĄLYGOS

Jei jums teikiama paslauga nepavyksta atrakinti mobiliojo įrenginio, susisieksime su jumis ir patvirtinsime, kad užsakymo pateikimo metu įvesta informacija buvo tiksli. Ypač svarbus yra prietaiso IMEI numeris. Kai kuriais atvejais, kai buvo pateiktas užsakymas, IMEI numeris buvo neteisingai įvestas. Visais atvejais užsakymą ištaisyti galima tik vieną kartą. Jei užsakymo pateikimo metu įvesta informacija yra teisinga, mes pasiliekame teisę reikalauti papildomų įrodymų, kad patikrintume teiginį, jog atrakinimo procedūra neatrakino jūsų įrenginio. Jums gali reikėti